¨

Kakaové máslo (100 g)

Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám.

Při výrobě tohoto kakaového másla nedochází k teplotě vyšší než 42 °C

Více informací

56,00 Kč

Parametry

Země původu Ekvádor
Poznámka Při výrobě tohoto kakaového másla nedochází k teplotě vyšší než 42 °C

Více informací

Lisováním rozdrcených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Navíc neobsahuje žádný cholesterol a obsahuje méně kalorií oproti běžně používaným tukům.

Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C).
Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni.

Kakaové máslo lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění.

15 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: